Szolgáltatások

  • Esküvő, rendezvény szervezés
  • Esküvői dekorációk és kellékek
  • Székszoknya kölcsönzés
  • Esküvői meghívók, ültető kártyák
  • Boldogságkapu kölcsönzés
  • Fénydekoráció, fényfüggönyök
  • Magán és céges party szervezés
  • Léggömb, party dekoráció
  • Héliumos léggömb, lufiposta
  • Szülinapos és névnapos lufidekor
  • Szerelmes és Valentin-napi léggömbök
  • Lufibohóc műsor, lufihajtogatás
  • Ugrálóvár, légvár kölcsönzés, bérbeadás

Esküvő, rendezvény szervezés

Megálmodni, tervezgetni mindenki számára egyszerűbb dolog, hisz a képzelet nem szab határt. A megvalósításban sokszor olyan ötletek és apróbb trükkök kellenek, amelyek csak mi ismerünk, s számotokra a megvalósításhoz nyújthat segítséget. Mi nem csak hirdetjük, hogy segítünk! Mi tesszük mindezt azért, hogy a „Nagy nap” könnyebben teljen, s az élmény csakis pozitív maradjon az együtt töltött évek, évtizedek alatt. Egy esküvő megtervezésénél még nehezebb feladat mindezt a mindennapi gondok mellett még megvalósítani is. Egy esküvőszervező úgy segít mindezeken, hogy az általad, általatok elképzelt, elmondott ötletek gondolatok megvalósítását vállalja magára. Az ifjú párnak mibe is kerül egy esküvőszervező? Semmibe!!!! Hisz egy esküvőszervező, ahogy én is, rengeteg partnerrel állok szerződéses viszonyban. Ti megálmodják, én és partnereim megvalósítjuk.

A szervezés és a vele járó problémák azonban nem csak egy esküvőre jellemzőek. Legyen az 10 fős családi rendezvény, vagy akár több ezer fős fesztivál! A szervezés akkor a legtökéletesebb, ha a résztvevők minden kívánsága teljesül, és csupa jó érzéssel, élménnyel távoznak.

Esküvői dekorációk és kellékek

Vállaljuk éttermek, sátrak, rendezvénytermek teljes körű feldíszítését különböző szín és stílus összeállításokban egyszerűtől a különlegesig. Az esküvői dekoráció elkészítésekor minden apró részletre odafigyelünk. A leglátványosabb elemektől a legapróbb kiegészítőkig minden a helyére kerül, hogy az összhatás tökéletes harmóniát alkosson, és tükrözze személyiségeteket: a főasztal dekoráció, a középfutók, székszoknyák, szék masnik, gyűrűpárna, boldogságkapu, léggömbök, az asztaldekoráció, a textíliák, a fények. Mind-mind azt fogják szolgálni, hogy az a színvilág, amelyet megálmodtatok az megjelenjen a nagy nap!

Székszoknya kölcsönzés

Az esküvő dekoráció talán legfontosabb eleme a székszoknya, mely megalapozza a dekoráció hangulatát, és elegánssá varázsolja az esküvői helyszínt. Székszoknyáink, jó minőségű, nem gyűrődő anyagból készülnek. Az anyagnak nagyon szép tartása van! Székszoknya egységessé és hangulatossá varázsolja a termet. A kölcsönzés ára tartalmazza: székszoknya, asztali futó, masni. A masni készülhet organza, szatén anyagból. Ezek megkötése több féle képen megoldható!

Esküvői meghívók, ültető kártyák Életünk egyik legcsodálatosabb és legmeghatóbb pillanatára készülünk, amikor az esküvőnket tervezzük, és ebben az esküvői meghívók is nagyon fontos szerepet töltenek be, hiszen ezúton tudatjuk a családtagjainkkal és barátainkkal hogy milyen nagy esemény ez az életünkben. Mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani az esküvői meghívókkal, mely természetesen alkalmazkodik az általatok megálmodott esküvő stílusához. Kezdjétek az esküvőtök tervezését egy olyan meghívóval, ami ámulatba ejti majd a násznépet.

Fénydekoráció, fényfüggönyök

Esküvői dekorációt igen hangulatossá teheti a fényekkel való játék!!! Fényfüzérek, fényfüggönyök: háttér dekorációnak, oszlopdekorációnak, mennyezetdekorációnak egyaránt! A főasztal háttér a nászpár mögötti rész, melyet különböző színű textíliákból készíthetünk, rejtett fényekkel kiegészítve, mely az este során vonzza a tekintetet. A főasztal elejét dekorálhatjuk asztalszoknyával, tüllel, virágfüzérekkel, fényfüzérekkel!!

Héliumos léggömb, party dekoráció, lufi posta

Valami kellene, ami vidámabbá, színesebbé esetleg elegánsabbá varázsolná a helyszínt? A megoldás: héliumos léggömb, party dekoráció! A szivárvány összes színéből kiválaszthatod a party, rendezvény színéhez illő léggömböket! Lehet szó gyermek, vagy felnőtt születésnapjáról, vagy névnapjáról! Szerelmes vagy Valentin-napi meglepetésről! Gyermekszületésről, vagy csak meglepiről! Minden alkalomra megfelelő kiegészítő, vagy dekorációs kellék a héliummal töltött lebegő léggömb!

Az esküvői lufi posta keretében a vendégek a pár címével megcímzett, felbélyegzett postai levelezőlapokat kapnak, melyen szerepel az "Esküvői lufi posta, ha megtalálta, dobja be egy postaládába!" - vagy ehhez hasonló - felirat. A vendégek jókívánságokat, vagy ígéreteket írnak a levelezőlapokra, majd az előre kivágott lyukakon keresztül felfűzik a lufikat tartó madzagokra. A vőfély/ceremóniamester vezénylésére egyszerre engedik el a "csomagokat". Ha az egy idő után visszahulló lufikat megtalálja valaki, és valóban bedobja egy postaládába, visszakerül a párhoz, aki beválthatja az ígéretet a felajánló párnál.

Lufihajtogatás, ugrálóvár, légvár kölcsönzés

Ajándékozd meg vendégeidet kedvenc állatfiguráival, mesefilm-figuráival lufiból! Rendezvényeken, szülinapi- céges partykon, óvodákban, iskolákban, vállalunk lufihajtogatást. Vidám színfoltja minden rendezvénynek a LUFI MANÓ!

Az ugrálóvárral a gyerekeknek önfeledt kikapcsolódást, maradandó élményt szerezhetsz! Évente több 100 rendezvényen veszünk részt játékainkkal, legyen szó akár egy vállalat céges napjáról, egy játszóházról, családi rendezvényről vagy fesztiválról! Az árak tartalmazzák a játék helyszínre való szállítását 50 km-es körzetben ingyenesen, a játék felállítását, működtetését, üzemeltetését, játék közbeni felügyeletet, a játék elbontását, elszállítását. A játék a legszigorúbb TÜV vizsgával rendelkezik, mely megfelel a magyarországi és az EU jogszabályi és biztonsági előírásainak. Bővebben olvashat szolgáltatásainkról: www.lufimano.hu