Szolgáltatások

  Esküvő, rendezvény szervezés

  Esküvői dekorációk és kellékek

  Székszoknya kölcsönzés

  Esküvői meghívók, ültető kártyák

  Boldogságkapu kölcsönzés

  Fénydekoráció, fényfüggönyök

  Magán és céges party szervezés

  Léggömb, party dekoráció

  Héliumos léggömb, lufiposta

  Szülinapos és névnapos lufidekor

  Szerelmes és Valentin-napi léggömbök

     
    Esküvő, rendezvény szervezés

    Megálmodni, tervezgetni mindenki számára egyszerűbb dolog, hisz a képzelet nem szab határt. A megvalósításban sokszor olyan ötletek és apróbb trükkök kellenek, amelyek csak mi ismerünk, s számotokra a megvalósításhoz nyújthat segítséget. Mi nem csak hirdetjük, hogy segítünk! Mi tesszük mindezt azért, hogy a „Nagy nap” könnyebben teljen, s az élmény csakis pozitív maradjon az együtt töltött évek, évtizedek alatt. Egy esküvő megtervezésénél még nehezebb feladat mindezt a mindennapi gondok mellett még megvalósítani is. Egy esküvőszervező úgy segít mindezeken, hogy az általad, általatok elképzelt, elmondott ötletek gondolatok megvalósítását vállalja magára. Az ifjú párnak mibe is kerül egy esküvőszervező? Semmibe!!!! Hisz egy esküvőszervező, ahogy én is, rengeteg partnerrel állok szerződéses viszonyban. Ti megálmodják, én és partnereim megvalósítjuk.

    A szervezés és a vele járó problémák azonban nem csak egy esküvőre jellemzőek. Legyen az 10 fős családi rendezvény, vagy akár több ezer fős fesztivál! A szervezés akkor a legtökéletesebb, ha a résztvevők minden kívánsága teljesül, és csupa jó érzéssel, élménnyel távoznak.

    Esküvői dekorációk és kellékek

    Vállaljuk éttermek, sátrak, rendezvénytermek teljes körű feldíszítését különböző szín és stílus összeállításokban egyszerűtől a különlegesig. Az esküvői dekoráció elkészítésekor minden apró részletre odafigyelünk. A leglátványosabb elemektől a legapróbb kiegészítőkig minden a helyére kerül, hogy az összhatás tökéletes harmóniát alkosson, és tükrözze személyiségeteket: a főasztal dekoráció, a középfutók, székszoknyák, szék masnik, gyűrűpárna, boldogságkapu, léggömbök, az asztaldekoráció, a textíliák, a fények. Mind-mind azt fogják szolgálni, hogy az a színvilág, amelyet megálmodtatok az megjelenjen a nagy nap!

    Székszoknya kölcsönzés

    Az esküvő dekoráció talán legfontosabb eleme a székszoknya, mely megalapozza a dekoráció hangulatát, és elegánssá varázsolja az esküvői helyszínt. Székszoknyáink, jó minőségű, nem gyűrődő anyagból készülnek. Az anyagnak nagyon szép tartása van! Székszoknya egységessé és hangulatossá varázsolja a termet. A kölcsönzés ára tartalmazza: székszoknya, asztali futó, masni. A masni készülhet organza, szatén anyagból. Ezek megkötése több féle képen megoldható!

    Esküvői meghívók, ültető kártyák Életünk egyik legcsodálatosabb és legmeghatóbb pillanatára készülünk, amikor az esküvőnket tervezzük, és ebben az esküvői meghívók is nagyon fontos szerepet töltenek be, hiszen ezúton tudatjuk a családtagjainkkal és barátainkkal hogy milyen nagy esemény ez az életünkben. Mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani az esküvői meghívókkal, mely természetesen alkalmazkodik az általatok megálmodott esküvő stílusához. Kezdjétek az esküvőtök tervezését egy olyan meghívóval, ami ámulatba ejti majd a násznépet.

    Fénydekoráció, fényfüggönyök

    Esküvői dekorációt igen hangulatossá teheti a fényekkel való játék!!! Fényfüzérek, fényfüggönyök: háttér dekorációnak, oszlopdekorációnak, mennyezetdekorációnak egyaránt! A főasztal háttér a nászpár mögötti rész, melyet különböző színű textíliákból készíthetünk, rejtett fényekkel kiegészítve, mely az este során vonzza a tekintetet. A főasztal elejét dekorálhatjuk asztalszoknyával, tüllel, virágfüzérekkel, fényfüzérekkel!!

    Héliumos léggömb, party dekoráció, lufi posta

    Valami kellene, ami vidámabbá, színesebbé esetleg elegánsabbá varázsolná a helyszínt? A megoldás: héliumos léggömb, party dekoráció! A szivárvány összes színéből kiválaszthatod a party, rendezvény színéhez illő léggömböket! Lehet szó gyermek, vagy felnőtt születésnapjáról, vagy névnapjáról! Szerelmes vagy Valentin-napi meglepetésről! Gyermekszületésről, vagy csak meglepiről! Minden alkalomra megfelelő kiegészítő, vagy dekorációs kellék a héliummal töltött lebegő léggömb!

    Az esküvői lufi posta keretében a vendégek a pár címével megcímzett, felbélyegzett postai levelezőlapokat kapnak, melyen szerepel az "Esküvői lufi posta, ha megtalálta, dobja be egy postaládába!" - vagy ehhez hasonló - felirat. A vendégek jókívánságokat, vagy ígéreteket írnak a levelezőlapokra, majd az előre kivágott lyukakon keresztül felfűzik a lufikat tartó madzagokra. A vőfély/ceremóniamester vezénylésére egyszerre engedik el a "csomagokat". Ha az egy idő után visszahulló lufikat megtalálja valaki, és valóban bedobja egy postaládába, visszakerül a párhoz, aki beválthatja az ígéretet a felajánló párnál.